Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;


Την αγαπάτε μέχρι αηδίας, περνάτε άπειρο χρόνο μαζί της κι όμως εξακολουθεί να ζητά περισσότερα και δε σας αφήνει λεπτό να ανασάνετε. Ενδεχομένως σας κάνει σκηνές για το παραμικρό κι αν δε σηκώσετε το τηλέφωνο γίνεται ο τρίτος παγκόσμιος. 

Αγαπητέ άντρα, όλα τα παραπάνω είναι ένδειξη ανασφάλειας και μπορείς με μερικά απλά βήματα να επαναφέρεις τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή της πίσω. Να την κάνεις με λίγα λόγια να μην είναι τόσο απαιτητική, προσκολλημένη και τρελή. 

Να τηρείς τις υποσχέσεις σου

Όταν πρωτογνωριστήκατε επικρατούσε το ένστικτο του κυνηγού. Σου άρεσε, ταιριάζατε και ήθελες να την κατακτήσεις. Όταν έλεγες, λοιπόν, ότι θα στείλεις μήνυμα ή θα τηλεφωνήσεις το έκανες. Αφού, όμως, η σχέση σταθεροποιηθεί δεν κρατάς πάντα το λόγο σου κι είναι φορές που υπόσχεσαι πράγματα που δεν κάνεις και πίστεψέ με κάτι τέτοιο δεν περνά απαρατήρητο από την κοπέλα σου. Τα όσα υπόσχεσαι μεταφράζονται ως ενδιαφέρον για το πρόσωπό της. Οπότε τήρησε τις υποσχέσεις για να νιώθει και να πιστεύει ότι την θες ακόμη. 

Ξάφνιασέ την

Μοιράσου τις σκέψεις σου μαζί της σε στιγμές που δεν το περιμένει. Αν την ονειρεύτηκες το προηγούμενο βράδυ, πες της το. Αν την σκέφτεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά, στείλ' της ένα σύντομο μήνυμα και πες της το. Δεν χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια ή συχνά. Δίνοντάς της, όμως, τέτοιου είδους πληροφορίες, της δείχνεις ότι συνεχίζεις να νοιάζεσαι και να την ποθείς.

Εκτός θέας δε σημαίνει και εκτός μυαλού

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μιας κοπέλας είναι ότι τη στιγμή που θα χαθεί από το οπτικό σου πεδίο, χάνεται κι από το μυαλό σου, ειδικά εάν έχεις βγει με αντροπαρέα. Δεν έχει πρόβλημα να βγαίνεις με τους φίλους σου (ούτως ή άλλως κι εκείνη έχει την ανάγκη να βγει μόνη με τις φίλες της), αλλά ανησυχεί όταν ξέρει ότι είσαι έξω όλο το βράδυ και δεν έχει νέα σου. Οι άντρες δεν είναι σαν τις γυναίκες και το γνωρίζει αυτό. Τι εννοώ; Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης στις γυναικείες παρέες είναι το ταίρι τους. Οι άντρες δε συζητούν ιδιαίτερα για τις σχέσεις τους, οπότε αν δεν της στείλεις ούτε ένα μήνυμα υποθέτει ότι την έχεις ξεχάσει κι είσαι απασχολημένος κοιτώντας άλλες γυναίκες γύρω σου. 

Κρατήστε επαφή όταν έχετε βγει μαζί 

Δεν εννοούμε να μείνετε όλο το βράδυ δίπλα της εάν έχετε πάει σε ένα πάρτι, αλλά διατηρήστε οπτική επαφή για λίγο ακόμη κι αν βρίσκεστε στην άλλη άκρη της αίθουσας, ή χαϊδέψτε την απαλά στον ώμο καθώς περνάτε από δίπλα της. Θα της δώσετε την επιβεβαίωση που ψάχνει ότι είναι η μοναδική για σας.

Δείξτε της ότι είστε παρατηρητικοί

Οι γυναίκες θέλουν να προσέχετε πράγματα και καταστάσεις. Συνήθως προσέχετε διάφορα, αλλά δεν τα εκφράζετε. Δηλώστε όσα βλέπετε (τα θετικά εννοούμε) πού και πού για την κάνετε να νιώσει αρεστή κι επιθυμητή. Αν για παράδειγμα έχετε εντυπωσιαστεί από την εμφάνισή της ή από μια ενδυματική επιλογή της σε κάποια συγκεκριμένη περίπτωση πείτε της το. Μην το κρατήσετε για σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.