ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ / ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΑΣ. Ε ΚΑΙ;


Είστε φίλοι χρόνια και έχετε μοιραστεί τα πάντα μεταξύ σας. Ανεκπλήρωτους έρωτες, σαχλές κι αηδιαστικές συνήθειες, κρυφούς φόβους και πόθους. Είναι το άτομο στο οποίο θα τρέξετε με απορίες ή για συμβουλές και νιώθετε τόσο άνετα κοντά τους που ποτέ δε σας πέρασε από το μυαλό πώς θα ήσασταν σαν ζευγάρι.

Ποτέ μέχρι τώρα. Τους ακούτε να σας μιλάνε για τον καινούριο barman ή για την καινούρια κοπέλα στη δουλειά και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι έχουν τα ομορφότερα μάτια και το γλυκύτερο χαμόγελο που έχετε δει ποτέ.

Αξίζει να κάνετε κίνηση;

Η σχέση με τους κολλητούς μας θα είναι, ίσως, η πιο δυνατή σχέση που θα έχουμε ποτέ.

Πώς είναι, λοιπόν, να έχουμε σχέση με τους κολλητούς μας;

Θα ξέρεις ακριβώς τι σκέφτονται ανά πάσα στιγμή

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό τους επειδή ήδη ξέρεις τι θα πουν. Αντίθετα με μια σχέση στην οποία δεν ξέρετε το άλλο άτομο, δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πάντα και να προσπαθείτε να τα αποκωδικοποιείτε.

Το σεξ μαζί τους είναι αστείο στην αρχή

Όταν ανταλλάζατε ιστορίες για την σεξουαλική σας ζωή ποτέ δεν φανταζόσασταν ότι θα το ζούσατε και μαζί τους. Νιώθετε, όμως, αρκετά άνετα ώστε να γελάσετε με το γεγονός ότι συμβαίνει μεταξύ σας. Αφού, βέβαια, βρεθείτε τόσο κοντά μερικές φορές, τα γέλια θα δώσουν τόπο στο ρομάντζο και το σεξ μαζί τους θα είναι, πιθανώς, υπέροχο.

Θα εύχεστε να είχε περισσότερες ώρες η μέρα

Θα θέλετε πολύ περισσότερο χρόνο. Στην αρχή θα θέλετε να είστε συνέχεια μαζί και δε χορταίνετε ο ένας τον άλλο διότι θα μπορείτε, πλέον, να κάνατε όλα όσα κάνατε ως φίλοι κι ακόμη περισσότερα. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι είναι κι άλλα άτομα στη ζωή σας που έχουν ανάγκη την αγάπη και την παρέα σας, όπως η οικογένεια και οι υπόλοιποι φίλοι σας.

Θα πειράζετε συνέχεια ο ένας τον άλλο

Αν πάντα τον πειράζατε για την εμμονή που έχει με εκείνο το παιδιάστικο βιντεοπαιχνίδι ή για την περίεργη μπλούζα που λατρεύει και είναι εντελώς απωθητική για τους άντρες, δεν πρόκειται να σταματήσει τώρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το πείραγμα θα τελειώνει με ένα φιλί αντί με ένα φιλικό άγγιγμα στον ώμο.

Ζεις με μια μόνιμη ανησυχία

Θα μπορούσατε να χάσετε το πιο σημαντικό άτομο της ζωής σας - εκείνο που παίζει το ρόλο του φίλου και του συντρόφου. Εάν τσακωθείτε, ίσως αναζητήσετε συμβουλή από την οικογένεια ή κάποιο άλλο φίλο σας. Προσπαθείτε να μην σκέφτεστε τι θα γίνει αν η σχέση δεν πάει καλά, αλλά μερικές φορές περνάει από το μυαλό σας κι αρχίζετε να ανησυχείτε.

Ο προγραμματισμός ενός δείπνου θα είναι υπερβολικά απλός

Ο προγραμματισμός του πρώτου "ραντεβού" θα είναι πολύ αστείος. "Ας πάρουμε σουβλάκι από τον τύπο που μας αρέσει", "Εντάξει". Πιθανόν να μοιράσετε και το λογαριασμό όπως κάνατε πάντα. Και δε θα σας νοιάζει να τηρήσετε τυπικότητες. Θα τρώτε άνετα ο ένας μπροστά στον άλλο όπως κάνατε τόσο καιρό.

Θα τσακωθείτε πολύ πιο σύντομα από ότι νομίζετε

Ποτέ δε φοβόσασταν να τους πείτε ακριβώς πώς νιώθατε και δε θα σταματήσετε τώρα που έχετε σχέση. Αν είστε θυμωμένοι για κάτι, είναι πιο πιθανό να τους το πείτε κατάμουτρα. Το κολλητάρι σας ήδη γνωρίζει τι σας εκνευρίζει και πότε πρέπει να σταματήσει να σας προκαλεί. Και δε θα διστάσετε να του το υπενθυμίσετε σε περίπτωση που το ξεχάσει.

Θα αρχίσετε να προσέχετε την εμφάνισή σας κι ας μην το κάνατε πριν

Μπορεί να σας έχουν δει απεριποίητους χιλιάδες φορές, αλλά τώρα θα αρχίσετε να φροντίζετε την εμφάνιση και το ντύσιμό σας έτσι ώστε να εντυπωσιάζονται.

Αξίζει

Κανείς δε θα σου πει να ερωτευθείς τον κολλητό σου λόγω του ρίσκου που εμπερικλείει κάτι τέτοιο. Αν κάτι πάει στραβά κι χωρίσετε, ίσως χάσετε ένα πολύ σημαντικό άτομο για σας. Είναι δεδομένο επίσης όμως, ότι ποτέ δε θα βιώσετε πιο δυνατό δεσμό από ότι με ένα άτομο που σας νοιάζεται πραγματικά, σας στηρίζει και τυγχάνει να είναι κι ερωτευμένο μαζί σας. Οι τρελές αποφάσεις που θα πάρετε στη ζωή σας είναι πολλές κι αν σας δοθεί η ευκαιρία, αυτό πρέπει σίγουρα να είναι μια από αυτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.