ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΠΙΘΑ ΖΩΝΤΑΝΗΕίναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί πολλά ζευγάρια. Πώς κρατάμε τη φλόγα αναμμένη μετά από χρόνια σχέσης ή γάμου. Καμιά φορά είναι πράγματα αυτονόητα και απλά που δε μας περνάνε από το μυαλό επειδή ψάχνουμε πάντα πιο περίπλοκες εναλλακτικές.

Δείτε, λοιπόν, μερικούς τρόπους για να μπορέσετε να κρατήσετε το πάθος όπως ακριβώς και στην αρχή χωρίς να βουλιάζετε και να χάνεστε στη ρουτίνα.

Πηγαίνετε ένα ταξίδι μαζί

Τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ταξιδιού τις είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας (Ταξιδέψτε μαζί). Ένα ταξίδι σας ανανεώνει και σας χαλαρώνει.

Και πριν διαμαρτυρηθείτε, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μπορείτε να πάτε κάπου κοντά για ένα διήμερο απλά και μόνο για να αλλάξετε σκηνικά.

Βγείτε ραντεβού

Το γεγονός ότι ζείτε μαζί, δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βγαίνετε ραντεβού. Η όλη διαδικασία της προετοιμασίας θα σας κάνει να νιώσετε όπως και τις πρώτες φορές. Πώς να ντυθείτε για να τον εντυπωσιάσετε και τι να της πείτε για κρατήσετε την προσοχή της.

Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλο

Τι πιο ερωτικό κι αισθησιακό από το να αγγίζετε ο ένας τον άλλο με αυτό τον τρόπο. Μερικές φορές η φυσική επαφή πρέπει να γίνεται προτεραιότητά μας. Εφοδιαστείτε, λοιπόν, με αρωματικά έλαια και λαδάκια και περιποιηθείτε ο ένας τον άλλο. Είναι κι ένας τρόπος να δεθείτε ακόμη περισσότερο.

Πηγαίνετε μαζί για ποδηλασία, πεζοπορία ή ιππασία

Μπορεί να μην είναι ρομαντικές δραστηριότητες, αλλά είναι εμπειρίες ζωής που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και θα σας ανανεώσουν.

Μπορείτε να διαλέξετε απόμερες περιοχές με όμορφα τοπία έτσι ώστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας και να συζητήσετε ανενόχλητα με το ταίρι σας.

Κάντε δώρα ο ένας στον άλλο χωρίς ιδιαίτερη αφορμή

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι μεγάλο κι ακριβό. Και δεν χρειάζεται να γιορτάζετε κάτι. Μπορεί να είναι ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα κύπελλο με παγωτό επειδή σας άρεσε το φαγητό της προηγούμενης μέρας ή το τηλεφώνημα που σας έκανε για να δει πώς πάει η μέρα σας.

Αφήστε ραβασάκια ο ένας στον άλλο

Γράψτε ένα σύντομο σημειωματάκι εκδηλώνοντας το θαυμασμό και την αγάπη σας για το ταίρι σας και αφήστε το κάτω από το φλιτζάνι με τον καφέ του, στη τσάντα της ή οπουδήποτε θα το δει μέσα στη μέρα.

Αν θέλετε μπορείτε να γράψετε κάτι πιο πονηρό και να τους κρατήσετε ανυπόμονους μέχρι το βράδυ.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.