ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ

  1. Γιατι βλέπετε μπάλα?

Γιατι όταν υποστηρίζουμε μία ομάδα, νιώθουμε σαν να παίζουμε κι εμείς μαζί τους. Είναι κομμάτι μας.  Καί όταν νικάεί ή χάνει, είναι σαν να νικάμε ή χάνουμε κι εμείς μαζί.
   Επίσης, την βλέπουμε με τους κολλητούς μας, με μπύρες πίτσες κτλ .. Τι καλύτερο?
Είναι ιδανικός τρόπος να δεθούμε με τους υπόλοιπους άντρες, κάτι που το έχουμε βαθιά ανάγκη.

Tip : Αφήστε μας να την χαρούμε και να είστε σίγουρες οτι μετά θα επιστρέψουμε σε εσάς με μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
        Και αν έχουμε νευριάσει επειδή έχασε η ομάδα μας, μην το πάρετε προσωπικά. Φταίει αυτός ο %@#%@#$ ο διαιτητής, προπονητής, άχρηστος που αγοράσαμε φέτος.... Αφήστε μας να ξεθυμάνουμε.


  1. Γιατί σας ενοχλεί τόσο όταν σας λέμε κάτι και λέτε οτι γκρινιάζουμε?

   Δεν είμαστε τόσο συναισθηματικό όσο εσείς. Λειτουργούμε περισσότερο με την λογική και με στόχους.
    Η γκρίνια είναι το χειρότερο πράγμα για τον άντρα και ιδίως για τον αντρικό εγκέφαλο. Γιατί όταν κάτι το ακούμε για 2η και 3η φορά, αυτό που ουσιαστικά ακούμε είναι « Είσαι άχρηστος που δεν το έκανες με την 1η... ». Άρα Loser. Και όταν νιώσουμε loser, τότε είναι που πονάμε συναισθηματικά. Και κάθε επόμενη φορά που το ακούμε, γίνεται χειρότερο.

Tip : Καθήστε να το συζητήσουμε. Να δούμε την δική σας άποψη. Και κυρίως μη επικριτικά. Αν δούμε πως μπορούμε να κερδίζουμε και οι δύο άπο ένα λάθος μας, ή ακούσουμε μία καλύτερη λύση, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το κάνουμε.
      Οι άντρες πχ που έχουμε μάθει να κατουράμε καθηστοί, έχουμε κάνει την ζωή μας πιό εύκολη.

  1. Γιατι δεν κατεβάζετε το καπάκι της τουαλέτας?

Δείτε την 2η απάντηση. Γιατί όταν το πρωτοακούσαμε, ήταν άπο την μητέρα μας/αδελφή κτλ και ήταν σκέτη γκρίνια. Και γιατί κανείς δεν μας έκανε να καταλάβουμε πως το βλέπετε εσείς, ήρεμα, λογικά και χωρίς φωνές.

Tip :  Συζήτηση. Μπορεί να μην το πιάσουμε με την 1η άλλα θα γίνει σύντομα.
   Όσοι άντρες πάντως μάθαμε να κατουράμε καθηστοί, κάναμε την ζωή μας και την ζωή των συντρόφων μας πολύ πιό εύκολη.


  1. Γιατι κοιτάτε άλλες γυναίκες ενώ είστε σε σχέση?

Υπάρχει κοίταγμα και κοίταγμα. Οι άντρες είναι φτιαγμένοι να κοιτάνε το όμορφο γυναικείο σώμα. Το τι γίνεται όμως στο κεφάλι του καθενός, είναι άλλο θέμα.

Tip : Αν κάποιος κοιτάξει μία γυναίκα για λίγο και νιώσεις οτι απλά κοίταξε, δεν υπάρχει θέμα. Αν όμως νιώσεις ότι θα ήθελε κάτι περισσότερο, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να αντιδράσεις και να αναρωτηθείς και για την σχέση σου με αυτόν.


  1. Γιατι δεν σας αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες?

Είμαστε άνθρωποι των στόχων, όχι τόσο των συναισθημάτων. Βλέπουμε τις ρομαντικές ταινίες σαν το ίδιο πράγμα (όπως εσείς βλέπετε τις περιπέτειες δηλαδή). Κάποιος αγαπάει κάποια.
       Δεν σχετιζόμαστε συναισθηματικά με το τι γίνεται στην ιστορία. Και στην τελική, ξέρουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχει happy end.
         
Tip : Προτιμήστε να τις βλέπετε με τις φίλες σας. Εμείς όταν τις βλέπουμε, το κάνουμε γιατί μας αρέσετε εσείς. Όχι η ταινία.

  1. Γιατι φοβάστε τις σχέσεις?

Δεν είναι τόσο οτι φοβόμαστε τις σχέσεις, είναι ότι μερικές φορές χάνουμε πράγματα που μας αρέσουν μέσα άπο τις σύγχρονες σχέσεις.
    Οι άνθρωποι δεν είναι φτιαγμένοι να περνάνε συνέχεια χρόνο μαζί. Με αυτό τον τρόπο, δεν έχει ο καθένας τον χώρο και τον χρόνο του.
     Ο γάμος πχ είναι για εμάς μερικές φορές το τέλος των πραγμάτων που αγαπήσαμε. Πχ έξοδο με φίλους, μακριά άπο υποχρεώσεις κτλ. Άσε που οι ταινίες/σειρές κτλ δεν παρουσιάζουν τον σύγχρονο γάμο και με τον καλύτερο τρόπο.

Tip : Δώστε του να καταλάβει ότι μία σχέση δεν θα βάλει τέλος σε όλα όσα αγάπησε. Θα τα κάνει πιό περιορισμένα. Και στην θέση τους θα έρθουν πιό όμορφα πράγματα που δεν μπορεί να τα βρεί εκτός σχέσης.

  1. Γιατι δεν λέτε εύκολα «σ'αγαπώ»?

Γιατί μιλάμε με τις πράξεις μας τόσο και όχι με τις λέξεις. Και με τους φίλους μας όταν συναντιόμαστε, δεν μιλάμε πολύ ή για σχέσεις κτλ εκτός αν έχει προκύψει κάτι.
     Θα το πούμε όταν το νιώσουμε. Και όταν ακούσουμε «γιατι δεν μου το λες» αυτό μας ακούγεται σαν γκρίνια και απομακρύνει περισσότερο την στιγμή που θα το ακούσετε, παρά το αντίθετο

Tip : Ευχαριστηθείτε τις αγαπησιάρικες πράξεις μας προς το παρόν. Στην τελική, αν το πει κάποιος και δεν το δείχνει, στην πραγματικότητα δεν σας αγαπάει.

  1. Γιατι κοιμάστε μετά το σεξ?

Φταίει η φύση, κορίτσια... Μετά τον οργασμό, ο αντρικός οργανισμός είναι φτιαγμένος να μπαίνει σε λειτουργεία shut down. Γεμίζουμε με χημικά κτλ που δεν μας αφήνουν περιθώριο.
     Άπο την άλλη, μας δίνει η φύση αρκετό περιθώριο για αγκαλιές, φιλιά και για να ενωθούμε με έναν ιδιαίτερο τρόπο μαζί σας.
     Τον ύπνο πάντως δεν τον γλιτώνουμε.

Tip : Συζητήστε για το πως θα βελτιώσετε και για τους δύο τον χρόνο μετά το σεξ. Το πόσο θα σας φέρει πιό κοντά και θα είναι ευκαιρία να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή στο μέλλον. Να πείτε τι σας άρεσε κτλ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.